Uniek programma voor de beste mascotte van Nederland 2022

Het G-Sportweekend is trots om te mogen aankondigen dat de kampioenschappen van het JUMBO Open NK Mascotte op zaterdag 4 juni weer mogen plaatsvinden! Elk jaar wordt er hard gewerkt aan het programma van de kampioenschappen. Dit om de kwaliteiten van de mascottes goed te kunnen beoordelen.

Strijd

Dit jaar zal er nog meer strijd zijn want er komen maar liefst 30 verschillende mascottes uit Nederland en België waaronder:  RIKCY (RKC Waalwijk), Kingo (Willem II), Bucky (Tilburg Trappers), Zwolfje ( FC Zwolle), Benny Bollo (Mascotte van Maas en Waal), Kaatje en Kootje Koala (stichting Energy4all), Hoeffie (winkelcentrum Heyhoef), Orange Donkey (Orange Planet), De Kemphaan (KVC Westerloo), Bikkel (NEC Nijmegen), Ally de Aap (Almere City FV), Camigo (FC Cambuur), DJ Ventil, Tjeuke de Carnavalsmascotte van Tilburg, Tippy, Kat en Muis van het G-voetbalweekend.

De juryleden waaronder voorzitter Johan Vlemmix, Joey van Mocro Maffia en een Mystery Guest als jurylid beoordelen de mascottes op 4 onderdelen, te weten Sjaaltjes verdienen, Dance battle, fotoshoot en dé originele mascotterun.

Programma 8e JUMBO Open NK Mascottes in Tilburg

Om 12.50 uur zullen de dertig mascottes zich gaan presenteren voor het hele publiek. Sjaaltjes worden uitgedeeld zodat iedereen zijn favoriete mascotte kan kiezen door hem zijn of haar sjaaltje te geven.

Om 13.52 uur zal de spannende dance battle plaats vinden op het grote voetbalveld. Prachtig om te zien hoe alle mascottes dansen op het grasveld. De geweldige dance moves door de aanwezige mascottes maken er een hele show van. Om 15.00 uur gaan alle mascottes foto’s maken met het publiek, hiervan kiezen zij de mooiste foto uit die ze voorleggen aan de jury en als laatste onderdeel zal er de welbekende mascotte run zijn om 16.38 uur. 

De winnaar mag zich ‘Beste Mascotte van Nederland 2022’ noemen.

Komen kijken?

Iedereen is van harte welkom tijdens het 8e JUMBO Open NK Mascottes!.

De wedstrijd duurt van 12:30 tot 17:00. Adres en route naar de locatie van het NK vind u op de website: www.gsportweekend.nl.

Vorig artikelCircus Harlekino naar Tilburg!
Volgend artikelKempentoren Spoorpark wordt op bijzondere wijze uitgelicht.