Talenten opgelet! Dit is jouw kans om op ‘t Festival van het Levenslied te staan!

Het is alweer 27 jaar geleden dat onze eigen volkszanger Patrick Dano als eerste winnaar van een Tilburgse talentenjacht mocht stralen op het Festival van het Levenslied. De voorrondes werden gehouden bij het destijds populaire café Cher op het Piusplein. Het mooie aan de eerste versie is dat Patrick toen niet als enige tot winnaar werd uitgeroepen… De Jury kon namelijk niet kiezen tussen hem en één of andere Guus Meeuwis, die ook aan datzelfde talentenjacht meedeed😉 Dus vandaar dat ze beiden (en terecht) tot grote winnaar werden gekroond. 

Patrick Dano

Toen Patrick door de Toen organisatie van het Tilburgs Winterparadijs werd gevraagd of hij erover na wilde denken om iets speciaals te organiseren wat ten goede komt van stichting het vergeten kind, had Patrick zijn antwoord meteen klaar: Een nieuwe Tilburgse Talentenjacht! Dit is iets wat hij al jaren in zijn hoofd had zitten, en wat nu eindelijk uit gaat komen. ‘Op deze manier brengen we stichting het vergeten kind onder de aandacht en geven we nieuw regionaal talent een kans om op een groot podium te mogen staan’ Na wat brainstormsessies met Robert Martens werden alle ideeën uitgewerkt en op papier gezet, met als resultaat: TILBURG GOT TALENT!

Voorrondes “Tilburg Got Talent” tijdens het Winterparadijs op d’n Heuvel

Het is de bedoeling dat alle talenten eerst een filmpje van maximaal 1 minuut in moeten sturen zodat deze vooraf beoordeeld kunnen worden. Uit alle inzendingen worden uiteindelijk 32 kandidaten uitgekozen die aan de voorronde mogen deelnemen. Deze voorronde zal op 23 december bij het schitterende en sfeervolle Tilburgs Winterparadijs worden gehouden. Van deze 32 deelnemers kiest een vakjury 20 talenten die doorgaan naar de halve finale op 6 januari. Op deze dag gaan er 10 van de 20 deelnemers door naar de mega spannende finale die op dezelfde dag in de avond gehouden zal worden. Uiteindelijk zal de winnaar als hoofdprijs deel mogen nemen aan het grote Festival van Het Levenslied in juni 2023!

Dus ben of ken jij zo’n talent? Geef je dan nu op!

Wat zijn de voorwaarden:

  • Aanmelden vanaf 14 jaar
  • Aanmelding dient binnen te zijn voor 05-12-2022.
  • Je komt uit de omgeving van Tilburg (Dongen, Loon op Zand, Gilze, Rijen, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Goirle, Riel, Moergestel, Heukelom, Hulten en Tilburg).
  • Je bent beschikbaar op 23-12-2022 & 06-01-2023.
  • Professionele videoclips zijn uitgesloten van deelname.
  • Je liedje dient Nederlandstalig te zijn (Feest, meezingbaar, levenslied).

Hoe meld je jezelf aan:

Aanmelden gebeurt digitaal en moet worden gezien als voorselectie.
Stuur een filmpje van maximaal 1 minuut naar aanmelden@tilburggottalent.nl
. En vermeld daarbij je naam, achternaam, leeftijd, woonplaats en foto.

Tilburgs Winterparadijs
Tilburgs Winterparadijs
Vorig artikelHormonal Balance can save your life!
Volgend artikelHet grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg: Kieltjesbal!