Over Ons

HeelTilburg.com is dé website om Tilburgers met elkaar te verbinden en op de hoogte te houden over al het Leuke & Mooie wat Tilburg te bieden heeft!

Het idee om deze website op te richten is ontstaan toen ik het gevoel kreeg dat we met de Facebookgroepen Heel Tilburg In Een Groep! en Alle Tilburgse Herinneringen In Een Groep! toch wel iets heel speciaals in handen had, namelijk:

Het grootste social media bereik van heel Tilburg!

Heel Tilburg In Een Groep, opgericht op 26 januari 2014 als soort van grap, groeide in een razend tempo uit tot een begrip voor vele Tilburgers. We hebben samen met deze groep al vele Tilburgers kunnen helpen, dat is natuurlijk hartverwarmend om te zien, en daar mogen we met z’n allen enorm trots op zijn!

Deze website in combinatie met Heel “Tilburg In Een Groep!” zal een mooie toevoeging zijn voor heel Tilburg. We krijgen hierdoor meer afwisseling in de groep waardoor we de vele Tilburgers nog meer kunnen laten profiteren van het actuele nieuws, groepskortingen, de leukste vacatures & uitgaanstips. Daarnaast geeft dit bedrijven de kans om zich in Tilburg aan een groot publiek te presenteren.

Voor tips of vragen kan u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. Natuurlijk staan wij ook open voor feedback. We willen er ten slotte voor heel Tilburg zijn?

Laten we er samen iets moois van maken!

Met vriendelijke groet,

Efisio Tronci

Contact Details

HeelTilburg
Ardennenlaan 92 (bezoek op afspraak)
5022NM Tilburg
Telefoon: 013-5908649 | 06-48194982

KvK-nr: 65171438
IBAN: NL43 INGB 0007162211

Email: info@heeltilburg.com