Over Ons

HeelTilburg.com wordt dé website om 013-Genoten met elkaar te verbinden en op de hoogte te houden over al het Leuke & Mooie wat Tilburg te bieden heeft!

Het idee om deze website op te richten is ontstaan toen ik het gevoel kreeg dat we met de Facebookgroepen Heel Tilburg In Een Groep! en Alle Tilburgse Herinneringen In Een Groep! toch wel iets heel speciaals in handen hadden, namelijk:

Het Grootste Online Bereik van Tilburg en Omstreken!

Heel Tilburg In Een Groep, opgericht op 26 januari 2014 als soort van grap, groeide in een razend tempo uit tot een begrip in Tilburg en omstreken. We hebben door het Super grote bereik van deze groep al vele Tilburgers kunnen helpen en tot elkaar gebracht. Dat is telkens hartverwarmend om te zien, en daar zijn we uiteraard enorm trots op!

Deze website in combinatie met Heel “Tilburg In Een Groep!” zal een mooie toevoeging zijn voor heel Tilburg. We krijgen hierdoor meer afwisseling in de groep waardoor we onze stadsgenoten nog meer kunnen laten profiteren van het actuele nieuws, groepskortingen, de leukste vacatures & uitgaanstips. Daarnaast is dit voor lokale bedrijven dé kans om zich aan een mooi en groot publiek te presenteren.

De omslagfoto van “Heel Tilburg In Een Groep!” genomen vanaf het dak van Westpoint©

Voor tips of vragen kan u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. Natuurlijk staan wij ook open voor feedback. We willen er ten slotte voor heel Tilburg zijn!

Laten we er samen iets moois van maken!

Met vriendelijke groet,

Efisio Tronci

Contact Details

HeelTilburg
Ardennenlaan 92 (bezoek op afspraak)
5022NM Tilburg
Telefoon: 013-5908649 | 06-48194982

KvK-nr: 65171438

Email: info@heeltilburg.com