Ook bijdragen aan een mooie Sinterklaas?

Ook dit jaar is het Sint Nicolaas comité op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje bij willen dragen om duizenden Tilburgse kinderen en ouderen een onvergetelijke Sinterklaas te bezorgen. Naast de intocht verzorgt het Sint Nicolaas comité nog vele andere activiteiten zoals het “Pakje van Sint”. Dit heeft als doel minderbedeelde gezinnen in Tilburg met kinderen tot de leeftijd van 10 jaar een onvergetelijke fijne pakjesavond te laten beleven.

Inwoners uit Tilburg doneren hiervoor al jaren speelgoed, spellen, boeken etc. voor gezinnen die financieel niet in de gelegenheid zijn pakjesavond te vieren. Deze spullen kunnen dan bij de vele inzamelpunten ingeleverd worden (exacte locaties zijn te vinden op de website van het Sint Nicolaas Comité).

Dus!!! Lijkt het jou ook geweldig om (misschien wel op de Pakjesboot) alle Tilburgse kinderen aan de Piushaven of langs de route te zien stralen? Of wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Neem dan gewoon even contact op met het Sint Nicolaas comité!

Tenslotte verdiend ieder kind een mooie Sinterklaas!

Meld je HIER aan

Alle info is te vinden op www.SintinTilburg.nl

De jaarlijks enorm vele donaties worden zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd zodat alle aangemelde gezinnen een onvergetelijke Sinterklaasfeest kunnen vieren.
Vorig artikelKempentoren Spoorpark wordt op bijzondere wijze uitgelicht.
Volgend artikelBouw nieuwe wijk Smariuskade start voorjaar 2023