Mei 2020 – Geen snoep bij de Hasselts Kapel?

Het is weer bijna mei… Normaal gesproken betekend dit voor Tilburg een kaarsje aansteken en uiteraard ook veel snoep kopen bij de Hasselts kapel??

Ook voor snoepverkopers Harrie & Jan Staps van Cruijssen Zoetwaren is het moeilijk te verwerken dat zij dit jaar helaas geen snoepkraam kunnen plaatsen vanwege het coronavirus.
‘Het zit er dit jaar helaas niet in, we keken er net zoals elk jaar weer heel erg naar uit. Het is echt jammer dat we deze échte Tilburgse traditie dit jaar over moeten slaan. Natuurlijk hebben we er alle begrip voor dat het in de huidige omstandigheden niet door kan gaan.’

Veel snoep was al ingeslagen…wat nu?

Voor al diegene die toch nog een beetje het meimaand gevoel bij de Hasselts Kapel willen beleven en daarmee ook nog deze ondernemer willen steunen, kunnen via de speciaal hiervoor aangemaakte webshop in samenwerking met heeltilburg.com een bestelling plaatsen en ervoor kiezen om het snoep te laten bezorgen of op een vaste locatie en afgesproken tijdstip op te komen halen.

Kaarsje aansteken

Dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te laten steken door de Hasseltste kapel. Dit kan via de website van de Hasseltse kapel. De beheerder of een vrijwilliger zal dan de gewenste kaars op verzoek aansteken.

Laten we met z’n allen hopen dat we volgend jaar weer massaal de Hasselts Kapel kunnen bezoeken!

Bezoek de webshop HIER

Volgend artikelVanaf 1 juni geen lege terrasjes meer!