Het grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg: Kieltjesbal!

Van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 februari wordt elke dag in Sporthal Dongewijk dit feestje gevierd voor jong en oud. De ticketverkoop is reeds gestart en de Early bird voorverkoop actie heeft heel wat teweeg gebracht. Vele gezinnen hebben reeds de kaarten besteld en de organisatie spreekt van een geweldige start van de ticketverkoop.

Ticketverkoop

Vanaf heden kunnen de tickets online worden besteld tegen de prijs van 10 euro per stuk (excl servicekosten) via www.kieltjesbal.nl of af te halen bij Primera Heyhoef en Café Dongewijk tijdens openingstijden. Voor alle dagen geldt op is op! Aan de deur op de dag zelf kost een kaartje 12,50. 

Voor de kinderen is er van zaterdag t/m dinsdag elke dag van 14.00 tot 19.00 uur een divers programma, waarbij ze onder toezicht kunnen rollebollen, springen en spelen in de royaal ingerichte speeltuin of dansen en spelen bij en op het Focus op Reeshof podium, waar elke dag ,om het uur, een kindershow wordt gehouden. Met onder andere het Mc Donald’s Knock Out Spel. Nieuw is Mini Disco Time met hilarische momenten. De ouders kunnen onder het genot van een drankje, genieten van het speelgenot van de kinderen en de spectaculaire kinder- spelshow.

Op maandag 20 februari hebben we de McDonald’s Monday. McDonald’s Reeshof zal diverse acties ondernemen om u te uit te nodigen voor een gratis dagje carnaval. Tevens vind er op die dag het blaaskapelfestival plaats: onder andere SHE’S Udenhout, DB band Tilburg, de Bollekes Oisterwijk en Feestorkest F!st Tilburg zullen een optreden verzorgen die dag.

Marshmallow Tilburg

’s Avonds is er in Café Dongewijk het welbekende Tienerfeest” Marshmallow Tilburg”, voor kinderen van 11 tot 15 jaar. Hier gelden de Kieltjesbal munten niet en is carnavalskleding verplicht. Voor meer informatie kijkt u op de facebookpagina of instagram van Marshmallow Tilburg.

Voor alle nieuwtjes: kijk op www.kieltjesbal.nl of check onze facebook pagina voor spannende acties https://www.facebook.com/kieltjesbal

Vorig artikelTalenten opgelet! Dit is jouw kans om op ‘t Festival van het Levenslied te staan!