Het G-Sportweekend Amarant is weer terug!

In het weekend van 3 t/m 5 juni vindt er op het Amarant terrein aan de Bredaseweg 570 het altijd drukbezochte en sfeervolle G-Sportweekend plaats. Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant wordt al 27 jaar georganiseerd voor kinderen en volwassenen met én zonder een beperking en vindt plaats op het terrein van Diamantsponsor Amarant. Er nemen doorgaans zo’n 1.100 deelnemers deel aan minimaal 11 verschillende sporten, begeleid door ruim 250 vrijwilligers en toegejuicht door minimaal 5.000 bezoekers

Vrijmarkt

Op zaterdag en zondag zal er tussen 12:00 en 17:00 uur een supergezellige VRIJMARKT zijn. Voor deze vrijmarkt zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Een kraam van 4 meter is al te verkrijgen voor 15 euro per dag (25 euro voor beide dagen). Meer informatie hierover is te verkrijgen via het mailadres onderaan dit bericht.

Side Events

Tevens zal er op zaterdag 4 en zondag 5 juni op het terrein van Amarant een BenT festival worden georganiseerd van 12.00 tot 16.30 uur. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende sporten want er zijn diverse vrije inloopmomenten. In het Mora kidsdorp staan diverse speelkussens opgesteld voor de kleine bezoekertjes.

Beste mascotte van Nederland 2022

Het G-Sportweekend Amarant is trots om te mogen aankondigen dat de kampioenschappen van het JUMBO Open NK Mascotte weer mogen plaatsvinden op zaterdag 4 juni in Tilburg. Dit is een uniek evenement voor alle mascottes van sportclubs tot winkelcentra en vakantieparken. Op deze dag strijden de mascottes om de titel ‘Beste mascotte van 2022’. De hoofdvoorzitter van dit jaar is wederom Johan Vlemmix en zien we ook Sjoerd Fleur, beter bekend als Joey van Mocro Maffia bij het evenement om de mascottes te beoordelen op hun kwaliteiten.

Deelnemen mix voetbaltoernooi

Voor zaterdagavond 4 juni zoekt de organisatie nog een aantal voetballers die het leuk vinden om relaxed een potje te voetballen samen met mensen met een beperking tijdens het 19e Careflex MIX integratie voetbaltoernooi tussen 18.00 en 22.00u.

Inschrijven is mogelijk via https://www.g-voetbalweekend.nl/mix-integratie-voetbaltoernooi

Voor een sfeerimpressie en informatie: kijk op  www.G-Sportweekend.nl

Info voor kraam vrijmarkt: info@g-sportweekend.nl

Ook op HeelTilburg.com? Wij helpen u graag verder!

klik hier voor contact

Vorig artikel“Stadsnieuws maken we samen!”
Volgend artikelCircus Harlekino naar Tilburg!