Games spelen is weer helemaal in!

Waar kun je straks leuke en unieke games spelen in Tilburg? Zowel de oude, bekende arcade games als de nieuwste games, waaronder ook e-sports? Hier dus! We zijn in de Gaming Factory, een prachtig gethematiseerde hal van circa 1500 m2, die ons volledig verrast met tal van oude en nieuwe games. Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud. De hal is grotendeels hersteld in zijn oude glorie en voorzien van de modernste faciliteiten. Een prachtige bar verwelkomt de bezoekers al bij binnenkomst. En tegelijkertijd word je aangenaam verrast door de vele attracties.

Voor elk wat wils

Rondlopend door de hal klinken de bekende geluiden van games. Overal staan apparaten, de keuze is enorm met meer dan 100 en attracties! Er is iets voor elk wat wils te vinden. Naast de vele arcade games en de sportieve faciliteiten, kunnen bezoekers er e-sport spelen en zijn er volop Playstations aanwezig waarop talloze spellen gespeeld kunnen worden. Ook aanwezig, een Nintendo switch, waar bezoekers met 4 tegen elkaar kunnen racen. Op korte termijn, zullen een aantal verrassende en innovatieve virtual reality games worden toegevoegd. Gezien de Corona crisis zijn deze nu nog niet toegevoegd, dit om rekening te kunnen houden met de 1,5 meter. Hier kun je niet alleen samen met je vrienden spelen, maar ook tegen hen. Eén bezoek aan de Gaming Factory is bij lange na niet genoeg om alle games te spelen. De eigenaren verwachten dan ook volop herhaal bezoekers, naast bijvoorbeeld ook bedrijfsfeesten, bezoek van verenigingen e.d. Vergeet daarnaast zeker de kinderfeesten niet, de Gaming Factory biedt alles om een leuk feestje te vieren. Natuurlijk zullen er regelmatig nieuwe games worden geplaatst en tevens zal de Gaming Factory regelmatig e-sports en gaming toernooien organiseren. 

Een droom die uitkomt

Het idee van twee Tilburgse ondernemers, waaronder Antonio vd Heijden, is eindelijk verwezenlijkt! Terecht zijn ze trots op wat ze in korte tijd verwezenlijkt hebben. Lopend in deze hal, wil je gewoonweg gaan spelen. Er is volop ruimte om te spelen en de ondernemers hebben natuurlijk rekening gehouden met de eisen die in deze Corona tijd gelden. Hier kun je veilig terecht en optimaal genieten. 

Unieke samenwerking

Met de Gaming Factory, verstevigd de gemeente Tilburg haar positie als vooruitstrevende leisure gemeente. Naast de prachtige innovatieve attractie, wijst Antonio ons op de unieke samenwerking tussen beide partijen. De Gaming Factory gaat werk- en leerplekken aanbieden voor speciale groepen jongeren. Zij krijgen de kans om hier kennis op te doen van de verschillende attracties, leren ze te repareren en hiermee creëren ze op termijn ook de mogelijkheid om zelf als medewerker in de Gaming Factory aan de slag te gaan. Vanaf 1 juni mag de Gaming Factory aan de Ringbaan Oost 98 haar deuren openen. Voor een bedrag van slechts € 7,50 per persoon mag je een uur lang van alle attracties genieten. Een unieke mogelijkheid om deze nieuwe Tilburgse hotspot te bezoeken. In de nabije toekomst zal de Gaming Factory ook arrangementen van 3 en 6 uur gaan aanbieden.

Voor vragen of reserveringen is The Gaming Factory te bereiken op ?013-5800009

Ook HeelTilburg bereiken via het grootste social media platform van Tilburg en omstreken? Neem gerust contact met ons op via info@heeltilburg.com

Unideck Bouw & Onderhoud voor verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden, zoals nieuwbouw en renovatie, brand en waterschade, glaszetten, schilder en spuitwerkzaamheden, houtrot reparaties.

Vorig artikelEen Grote StadsBingo om de locale ondernemers te steunen!
Volgend artikelOpnieuw schietpartij in Tilburg