FIX breidt uit en wordt compleet lifestyleconcept FIX Tilburg

TILBURG – Een nieuwe fase is aangebroken voor FIX aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Met een nieuwe naam en aangepaste invulling gaat ‘FIX Tilburg’ verder als lifestyleconcept dat zich inzet op het gebied van lifestyle, evenementen en sport.

Met de nieuwe naam ‘FIX Tilburg’ willen eigenaren Sjaam Paragh, Roy Imming en Jos van Wordragen duidelijk maken dat FIX Tilburg zich niet alleen maar inzet op het gezondheidsaspect, maar nog verder gaat dan dat. Paragh: ‘Een gezonde levensstijl is nu belangrijker dan ooit. Met FIX Tilburg presenteren we een totaalconcept waar je op allerlei vlakken aan jezelf kan gaan werken, zowel fysiek als mentaal. De sportschool blijft behouden, maar we maken daar een gesloten en veilige community van.’

Imming vult aan: ‘Sporten wordt exclusief bij FIX Tilburg waarbij iedereen alleen kan komen sporten met een personal trainer. Deze kan FIX Tilburg zelf aanbieden, maar als je zelf al een trainer hebt, dan is deze natuurlijk ook meer dan welkom. De gezondheid van iedereen kunnen we waarborgen omdat er altijd maar een select gezelschap binnen zal zijn. Met individuele coaching moet het nóg gemakkelijker worden om jouw doelen te bereiken.’ Van Wordragen: ‘Wij behouden ook onze dagelijkse groepstrainingen. Dat zijn de leukste workouts van Tilburg waarbij je meer dan duizend calorieën gaat verbranden per les.’


Nieuw binnen FIX Tilburg is de samenwerking met ‘De Code’; een Tilburgs zorginitiatief dat zich gaat inzetten om (jong)volwassenen met problemen op weg te helpen. Denk daarbij aan zowel mentale als fysieke gezondheid, talentontwikkeling, schuldhulpverlening en andere manieren om een steuntje in de rug te geven. Om het totaalconcept nog completer te maken is FIX Tilburg ook de samenwerking aangegaan met Viet Yam dat de lekkerste Vietnamese gerechten met verse producten maakt in de keuken van FIX Tilburg voor afhaal en bezorging via Viet Yam To Go.


Daarnaast blijft FIX Tilburg nog altijd een zakelijke evenementenlocatie en is het met een oppervlakte van 1200 vierkante meter mogelijk om, zodra het weer mag, workshops, congressen, bedrijfsfeestjes en trainingen te organiseren binnen de kaders van het RIVM.

Meer info op https://fixtilburg.nl

Vorig artikelNieuw Tilburgs initiatief gaat (jong)volwassenen helpen
Volgend artikelHeel Tilburg krijgt kleur door Keien!