Fatguys organiseert vrijdag 15 januari de 2e editie van de Grote Online TV Show.

Deze online-avond is te volgen via een livestream op Facebook en Youtube en begint om 20.00 uur. Het betreft een avondvullend programma met diverse spelonderdelen. Een deel van de opbrengst gaat naar een van de 15! deelnemende horecazaken. Ook gaat er per verkocht ticket een bedrag naar Villa Pardoes. “Na de succesvolle 1e editie kon een 2e bijna niet uitblijven. Zo helpen we elkaar toch in deze tijden!.”, aldus Phil van Roij.

Phil van Roij is Dj bij het DJ duo Fatguys, maar optreden zit er al lange tijd niet meer in. Alles is online te doen. “Maar entertainen zit in mijn bloed, eigenlijk bij onze hele branche wel, wij kunnen niet stilzitten.” We hebben al heel veel ondernomen afgelopen jaar. Organiseerden bingo’s, stonden op het dak van de McDonald’s en organiseren nu ook online personeelsfeesten. “De 1e editie in november was een groot succes. We brachten saamhorigheid en gezelligheid geheel volgens alle huidige maatregelen. We hadden het al over een 2e editie, maar met de 2e lockdown wisten we het zeker!`

De show is dit keer grotendeels vernieuwd. Zo zijn er nieuwe spellen toegevoegd en kun je via de app weer 60 nieuwe vragen beantwoorden! Geen zorgen, de meloenenjacht zit er nog in!’’, zegt van Roij lachend.

Hoe werkt het?
De Grote Online TV Show zal volledig veilig volgens de maatregelen van het RIVM gehouden worden. Alles wordt in een studio gefilmd, deze is niet toegankelijk voor publiek. Vervolgens kan de show thuis live gestreamd worden via televisie, laptop, iPad of telefoon. Ook de spelkaarten zijn digitaal. Via WhatsApp is er contact met het callcenter, waar alles wordt gecontroleerd. Als je hebt gewonnen zal je gebeld worden en live in de uitzending komen. Er zijn veel prijzen te winnen. `We hebben ook dit keer weer enorm uitgepakt met de prijzen!`, aldus Phil. `Zo kun je een bezoek aan huis winnen van de chefkok van Gastrobar Rix, die een 5 gangen diner inclusief drank verzocht voor 4 personen, een jaar lang naar Safaripark Beekse Bergen met 2 personen en een Silent Disco pakket voor 25 personen, wel als dat weer mag natuurlijk! Of een van de andere fantastische prijzen!

De mannen van Fatguys zullen dit keer zelf plaatsnemen in het presentatieteam. Samen met hun zogeheten `Fatgirls`. Zij zorgen ervoor dat er een geweldig avondvullende show te zien zal zijn. `Het leukste aan de show vind ik de diversiteit aan onderdelen. Snelle spellen, puzzels en grappige vragen die je beantwoord door middel van een app op je telefoon!`, aldus Gijs de wederhelft binnen het DJ duo. “De interactie bij deze show ligt heel hoog. Dat maakt het ook ontzettend leuk om naar te kijken.”

Ondertussen zijn de kaarten te koop via onderstaande link en vind je in het facebookevenement alle informatie om mee te spelen. Dus mocht je zelf een fantastisch avondje uit willen én de Tilburgse horeca-evenementenscene willen sponsoren, wees er vrijdagavond 15 januari dan bij!

Mocht je niet mee kunnen spelen, maar toch de goede doelen willen steunen dan is er een open tikkie waar je geld kunt doneren. Tijdens de liveshow verloten ze onder alle unieke bedragen ook nog eens een prijs.

Wil je kans maken op gratis kaartjes? Doe dan mee met de win-actie in Heel Tilburg In Een Groep! Daar worden namelijk 3×2 kaartjes verloot?

Ticketlink:

https://eventix.shop/542kvq3b

Tikkielink:

https://tikkie.me/pay/pkappbn3niurbuecip3q

Vorig artikelNieuwe Tilburgse onderscheidingen
Volgend artikelVerzin jij het nieuwe motto voor Kruikenstad 2021-2022???