Crisistijd: twee uur onbeperkt gamen bij The Gaming Factory voor maar 1 euro

TILBURG – Het is door het coronavirus overal crisis en we moeten allemaal een beetje inleveren om straks er weer vol voor te gaan. Gamehal The Gaming Factory aan de Ringbaan-Oost is de ideale plek om in deze rare tijden weer even lekker positieve energie op te halen en komt ook nog eens met een coronacrisisactie: bij The Gaming Factory kun je tot en met 10 augustus twee uur lang onbeperkt gamen voor slechts 1 euro. Lees verder hoe je dat precies kan doen.

De speciale crisisactie is voor iedereen die bij The Gaming Factory langskomt en het reguliere bedrag van 15 euro betaalt voor twee uur onbeperkt gamen. Je krijgt dan bij de kassa een ticket mee die je de dag erna kan inwisselen en met een euro kun je weer naar hartenlust komen flipperen, schieten en gamen op meer dan 100 verschillende apparaten die bij elkaar goed zijn voor 150 speelplaatsen. Ben je niet in de gelegenheid om de dag erna te komen? Dan is het een dag later 2 euro, na drie dagen 3 enzovoorts. Je kan de ticket uiterlijk een week later (dus voor 7 euro) inwisselen.

Let op: de actie is alleen geldig bij inlevering van je persoonsgebonden ticket. Een foto van de ticket is niet geldig en bij verlies is het niet mogelijk om gebruik te maken van de actie. Reserveren is niet mogelijk en de actie is niet geldig in combinatie met andere arrangementen en/of afwijkende prijzen.

Voor meer info over The Gaming Factory, check de website www.thegamingfactory.nl en volg op Facebook https://www.facebook.com/TheGamingFactoryNL/ en Instagram: https://www.instagram.com/thegamingfactorynl/

Ook op HeelTilburg.com? Neem gerust contact met ons op info@heeltilburg.com

Vorig artikelOpnieuw schietpartij in Tilburg
Volgend artikelClub FIX omgetoverd tot sportschool FIX Health Club