Club FIX, de ondergrondse dansclub aan het Pieter Vreedeplein, is sinds begin september open. De eigenaren Zakaria Elkhanza (27) en Sjaam Paragh (26) kijken tevreden terug op de eerste weken en zijn  hard aan het werk om de puntjes op de i te zetten. Maar dat Club FIX potentie heeft: daar is iedereen het over eens.

Het begint al met de enorme trap bij de entree: die is indrukwekkend en eenmaal afgedaald naar de club is het interieur van FIX zelfs overweldigend te noemen. Op de plek waar eerder Club Eye kortstondig was gevestigd, wil Club FIX bewijzen dat het een blijvertje is. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig: van een programma met aansprekende dj’s tot grote led-schermen en van live-acts tot in een later stadium zelfs de opening van een tweede zaal.Club Fix HeelTilburg

Het is de bedoeling dat niet alleen bezoekers uit Tilburg en de regio zich uitleven in Club FIX; nee, FIX richt zich qua doelgroep op liefhebbers uit heel Brabant en zeker ook de randstad. Bezoekster Kim (23) uit Rotterdam heeft wat dat betreft de weg al gevonden: “FIX is top. Toen ik hier voor het eerst kwam en die trap afdaalde en de club vervolgens echt binnenstapte, had ik echt het gevoel van de ‘stairway to heaven’. En de muziek is ook top. Onze avond kon dus niet meer stuk.”

Ook benieuwd naar Club FIX? Schroom dan niet en laat je verrassen. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is er iets te doen met de FixedFridays, op zaterdag de ‘Fix me I am Famous’-avond en bijvoorbeeld iedere eerste zondag van de maand de Salsa Sunday.

Club FIX dit weekend:

Vrijdag 15 september is het van 22.00 tot 4.00 uur weer Fixed Friday met Frenna (LIVE), Afro Bros, Sam Blans & more! Op zaterdag 16 september breekt vanaf22.00 uur de Bermuda Party los. Dat mag je niet missen, dus ‘you beterr be there!’

Meer info is te vinden op Facebook/Club Fix.