Na twee jaar eindelijk weer circussfeer op het Laar!

Met de actuele versoepelingen kan ook het circusseizoen weer van start. Kevin van Geet, bekend van het jaarlijkse Wintercircus, gasteert met zijn eigen Circus Harlekino vanaf 7 mei in Tilburg. Met internationale artiesten, clowns en vrolijke honden.

Wintercircus

Met pijn in het hart moest het Wintercircus van Kevin tot twee keer op rij worden geannuleerd. Alle voorbereidingen voor niets, teleurgestelde bezoekers en een leeg evenemententerrein. Aan deze opeenvolging van tegenslagen komt nu een eind; het circus staat binnenkort weer opgebouwd! Weliswaar niet in de grote opzet die het publiek van het Wintercircus kent, maar in een gezellige, compacte vorm die zeker bij het jeugdig publiek goed in de smaak zal vallen. En het Wintercircus, dat komt in januari natuurlijk gewoon weer terug – met geheel nieuwe show!

Holland’s Got Talent

De voorstelling van 2022 wordt verzorgd door uitsluitend jonge, enthousiaste topartiesten van verschillende nationaliteiten. Gedurende anderhalf uur (inclusief pauze) wordt het publiek getrakteerd op een van de snelste diabolokunstenaars van Europa, luchtacrobaten en clowns. Maria Bizzarro uit Italië beklimt – al balancerend met een vlijmscherpe sabel op haar voorhoofd – een metershoge ladder.

De Nederlandse Amber Karstens deed samen met haar honden mee aan het programma Holland’s Got Talent, en droomde van een baan in het circus. Die droom komt nu uit!
Uit Oekraïne komt Anna Kucherenko met een bijzonder optreden aan de Chinese Mast, het Nederlandse Duo Kira verbluft en verbaasd met hun versie van Hand op hand krachtacrobatiek. Samen met luchtacrobaten, diverse komische momenten en Kevin als vertrouwde spreekstalmeester is de voorstelling compleet.

Kwaliteit

“Ik vind het ontzettend belangrijk dat niet alleen de kinderen genieten, maar ook de (groot)ouders die meekomen naar de voorstelling. En dat zit hem niet alleen in de acts van internationale klasse, maar zeker ook in de kwaliteit om de show heen.”
Terwijl in het wintercircus 800 mensen de voorstelling bij kunnen wonen, is er bij Harlekino plaats voor ‘slechts’ 400 bezoekers. Maar wel met het kwaliteit die men gewend is: professionele artiesten, een eigentijdse lichtshow en een verzorgde uitstraling. “Die kleinschaligheid heeft trouwens ook weer zijn charme, je zit er écht bovenop!”, aldus Van Geet.

Circus Harlekino geeft openbare voorstellingen op zaterdag 7 mei om 19:00, zondag 8 mei om 12:00 & 16:00, woensdag 11 t/m vrijdag 13 mei dagelijks om 16:00 en het laatste weekend dagelijks om 12:00 & 16:00 uur. Kaarten variëren tussen € 14,00 en € 24,00 en zijn online te verkrijgen op de website www.circusharlekino.nl of een uur voor aanvang aan de circuskassa (VOL=VOL), en zijn ook per mail (info@kevinvangeet.nl) met de Meedoenregeling te bestellen.

Vorig artikelHet G-Sportweekend Amarant is weer terug!
Volgend artikelUniek programma voor de beste mascotte van Nederland 2022