CARPACCIO CLUB. LUNCHEN, DINEREN… EN BORRELEN!

Binnenkort opent de Carpaccio Club haar deuren; Tilburg’s nieuwste foodbar op de Korte Heuvel. Dé plek voor knetterverse en gigantisch lekkere carpacciogerechten en uitgebreid borrelen op ieder moment van de dag. Slice to meet you!

De Carpaccio Club zet je favoriete klassieker gloednieuw op de kaart. Nog even rond en gezond maar met een fris nieuw sausje. Want wie carpaccio zegt, zegt niet alléén vlees. Vis, veggies en fruit laten zich net zo mooi en makkelijk slicen. Hoe dat smaakt? Naar meer, natuurlijk. Welkom bij de club!

Lunch, diner… en BORREL!

Op een sandwich, door een salade of zonder poespas op je bord en van rund tot biet of zalm: de carpaccio’s zijn om je bestek bij op te eten. We komen regelmatig met verrassende nieuwe varianten, je raakt dus nooit uitgekeken en uitgegeten! Naast de lekkerste carpaccio’s hebben we voor de grotere honger mooie hoofdgerechten van de Green Egg en kun je je diner afsluiten met zoete desserts of een kaasplankje, geheel in stijl natuurlijk!

Carpaccio Club is meer dan alleen lunchen en dineren. “La dolce vita” staat bij ons hoog in het vaandel, ook voor de borrel ben je dus bij Carpaccio Club aan het juiste adres. Onze kaart staat vol mooie wijnen en bubbels, bieren, signature cocktails en natuurlijk de lekkerste borrel bites. Of je nou komt voor een drankje in de avond of middag, zodra je binnenkomt of in het zonnetje plaatsneemt op ons kleurrijke terras wil je eigenlijk gewoon niet meer weg! En dat hoeft ook niet, we gaan onder het genot van lekkere muziek door tot in de late uurtjes.

Carpaccio; Verrassend veelzijdig

Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van rauwe dungesneden runderlende. Tegenwoordig verwijst de naam meer naar het “flinterdun snijden”, en dat levert eindeloze mogelijkheden op!

Vlees, vis, groenten en fruit in eindeloos veel smaken en soorten. Na heel veel testen en nog meer proeven – “Eén geluk, carpaccio verveelt nooit” – was daar de basis voor de nieuwe foodbar: de Carpaccio Club.

Werken bij Carpaccio Club?

De verbouwing gaat richting de eindfase en zodra we ook binnen open mogen kunnen we onze deuren openen! Ook het team begint vorm te krijgen maar we zijn nog op zoek naar Floormanagers, Bedieningsmedewerkers, en een Zelfstandig werkend kok! Solliciteren kan via jobs@carpaccioclub.nl

Zeven dagen per week

Je vindt de Carpaccio Club op de Heuvel 49. Met een knap interieur, ruim terras en lekkere wijnen, bubbels en cocktails raak je er niet uitgekeken én -gezeten. Hoeft ook niet: tafelen kan iedere dag vanaf 12.00 uur en we gaan door tot de late uurtjes! De openingsdatum is natuurlijk afhankelijk van de corona maatregelen, houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

https://www.facebook.com/carpaccioclubtilburg

https://www.instagram.com/carpaccioclubtilburg/

https://carpaccioclub.nl/

 

Vorig artikelHumans of Tilburg
Volgend artikelNieuw Tilburgs initiatief gaat (jong)volwassenen helpen